Käyttökohteet


kayttokohteet

Soveltuu monipuolisesti eri tuotteille

DeLight tarjoaa pakkausvaihtoehtoja erilaisille yrityksille ja tuotemerkeille teollisuuden alasta riippumatta.

Meillä on kokemusta valmistaa käytännöllisiä ja ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia pakkauksia, jotka täyttävät nykypäivän ympäristötietoisten asiakkaiden vaatimukset.

 


Elintarviketeollisuus

Jos etsit ympäristöä säästävää pakkausmateriaalia, joka sopii kuumille ruokalajeille, mikroaaltouuniin ja pakastimeen on rasiamme erinomainen valinta.

Pakkaus soveltuu suojakaasuun pakattaville elintarvikkeille ja suojaa sisällön myös valolta.

Asiantuntijamme voivat ammattitaidollaan tukea uuden pakkauksen suunnittelussa, jotta teknologiamme erinomaisuustekijät on hyödynnettävissä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

elintarviketeollisuus

Delight-environmentally-friendly

Ateriapalvelu

Jos haluat vähentää ateriapalvelusi ympäristövaikutusta laadusta tinkimättä ja antaa asiakkaillesi oikeanlaisen vaikutelman on DeLight-tuotteet toimiva ratkaisu.

Take away-rasiana DeLight on käytännöllinen, sillä tuote soveltuu erinomaisesti ruoan kuljettamiseen, lämmittämiseen sekä tarjoiluun.


Muut

DeLight tarjoaa laajasti pakkausvaihtoehtoja erilaisille tuoteryhmille kuten sisustus, kosmetiikka sekä hygieniatuotteet.

DeLight antaa pakkauksille näyttävän ulkonäön lisäksi ainutlaatuisia etuja. Esimerkiksi painaviin muovi-ja lasipurkkeihin verrattuna DeLight on kevyt ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Pakkauksena DeLight on toiminnallinen ja sen inspiroivat esillepanomahdollisuudet auttavat tuotteiden menekkiä.

muut