Laatu


LAATU

 

Laatupolitiikkamme perustuu järjestelmälliseen toimintaan, jota toteutetaan omavalvontasuunnitelman mukaisesti. Laatupolitiikka perustuu läpinäkyvään ja rehelliseen kommunikaatioon yhteistyökumppaniemme kanssa. Edellytyksenä yhteistyökumppaneillemme on noudattaa alan yleisiä sertifikaatteja, kuten Euroopan komission regulaatioita elintarviketurvallisuudelle ISO22000. Laatupolitiikkaamme tukee siisti, puhdas ja motivoiva työympäristö mikä edesauttaa hyvää kommunikaatiota ja seurantaa tuotannossa.

 

Laatujärjestelmämme varmistaa prosessien kontrolloimisen ja on tae tuotteidemme korkealla laadulle ja sen kehittämiselle.

 

ELINTARVIKETURVALLISUUS

 

Delight Oy toimittaa vuokia elintarviketeollisuuteen, kunnallisille suurkeittiöille, sekä muille HoReCa-asiakkaille. Arviointi turvallisuudesta perustuu omavalvonnan, tuotantoprosessien, toimittajien ja raaka-aineiden arviointiin. Delight Oy toteuttaa omavalvontaa tuotantoprosesseissaan. Delight Oy noudattaa Suomen ja Euroopan elintarvikeviranomaisten standardeja. Delight ja tavarantoimittajat takaavat jäljitettävyyden kaikille valmistuksessa käytetyille komponenteille.